Hirsirakentaminen Turun alueella — Hirsiveisto J Jokinen

Hirsiveisto J Jokinen tarjoaa ammattitaitoista hirsirakentamista Turun alueella, Sauvossa, Salossa ja Kemiössä. Palveluihimme kuuluvat uudisrakennukset, maatilojen ja varastorakennusten korjaukset sekä rakennusten runkotyöt. Lisäksi rakennamme ainutlaatuiset hirsimökit ja muut hirsirakennukset.

Ainutlaatuinen hirsirakennus

Hirsirakennus on aina yksilöllinen. Aidoista hirsistä rakennettu ja käsin veistetty kokonaisuus on jokaisella kerralla ainutlaatuinen. Asiakkaan toivoma lopputulos ei ole tasapaksu lopputuote, vaan kyseessä on laadukas, uniikki kokonaisuus. Jos haluttu rakennus valmistetaan käsityönä, työn laatu saa osakseen erityistä huomiota ja kokonaisuus on varmasti toiveiden mukainen.

Kirvesmiehen ammattitaito laadun takeena

Käsin veistetty hirsirakennus vaati taitoja, joita ei voi hetkessä saavuttaa. Lisäksi vanhojen rakennusten korjaaminen vaatii vankkaa osaamista. Hirsien veistäminen ja rakennusten korjaaminen vaatiikin vankkaa ammattitaitoa. Valmistamme rakennukset pitkällä kokemuksella ja työn jälki on aina erinomaista. Rakennus tai korjaukset valmistuvat aina sovitussa aikataulussa.

Suosittele meitä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!