Hirsirakentaminen Turun alueella — Hirsiveisto J Jokinen

Hirsiveisto J Jokinen tarjoaa ammattitaitoista hirsirakentamista Turun alueella, Sauvossa, Salossa ja Kemiössä. Palveluihimme kuuluvat uudisrakennukset, maatilojen ja varastorakennusten korjaukset sekä rakennusten runkotyöt. Lisäksi rakennamme ainutlaatuiset hirsimökit ja muut hirsirakennukset.

Ainutlaatuinen hirsirakennus

Hirsirakennus on aina yksilöllinen. Aidoista hirsistä rakennettu ja käsin veistetty kokonaisuus on jokaisella kerralla ainutlaatuinen. Asiakkaan toivoma lopputulos ei ole tasapaksu lopputuote, vaan kyseessä on laadukas, uniikki kokonaisuus. Jos haluttu rakennus valmistetaan käsityönä, työn laatu saa osakseen erityistä huomiota ja kokonaisuus on varmasti toiveiden mukainen.

Kirvesmiehen ammattitaito laadun takeena

Käsin veistetty hirsirakennus vaati taitoja, joita ei voi hetkessä saavuttaa. Lisäksi vanhojen rakennusten korjaaminen vaatii vankkaa osaamista. Hirsien veistäminen ja rakennusten korjaaminen vaatiikin vankkaa ammattitaitoa. Valmistamme rakennukset pitkällä kokemuksella ja työn jälki on aina erinomaista. Rakennus tai korjaukset valmistuvat aina sovitussa aikataulussa.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hirsiveisto J Jokinen
Nybynkaari 3
21570 SAUVO

Y-tunnus: 1755904-6
Puh: 040 586 1735

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hirsiveisto J Jokinen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.