Hirsiveisto J Jokinen rakentaa omakotitalot Turun alueella

Hirsiveisto J Jokinen rakentaa omakotitalot Turun alueella, Salossa, Sauvossa ja Kemiössä. Tarjoamme omakotitalon rakennusta avaimet käteen-periaatteella ja hallitsemme kaikki projektin osa-alueet aina perustusten valamisesta, viimeistelyyn saakka.

Pitkä kokemus – laadukas lopputulos

Pitkä kokemuksemme ja rautainen ammattitaitomme takaavat hyvän lopputuloksen jokaisella rakennuskerralla. Yrityksestämme löytyy ammattitaitoa ja tarvittavaa kalustoa moniin projekteihin, esimerkiksi teemme perustukset itse sekä nostamme paikalleen kattoristikot. Koko rakennusprojektin hallinta antaa takeet projektin valmistumisesta ajallaan, yhdessä sovitun aikataulun mukaan. Olemme toteuttaneet lukuisia projekteja, joista kerromme mielellämme lisää. Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hirsiveisto J Jokinen
Nybynkaari 3
21570 SAUVO

Y-tunnus: 1755904-6
Puh: 040 586 1735

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hirsiveisto J Jokinen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.